Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’elevat preu de Gayà dificulta la seua possible eixida al Barça

Per Pablo Marquez · 09 Març, 2021

José Gayà s’ha convertit en un peça fonamental en el València CF. El lateral de Pedreguer és el capità de l’equip i un dels principals futbolistes de l’equip. De fet, la seua incidència en el joc és evident i gràcies a la seua qualitat, el València està lluny de les posicions de descens a la Lliga Smartbank.

MATEU ALEMANY VOL A GAYÀ, PERÒ NO A QUALSEVOL PREU

Les seues grans actuacions no han passat desapercebudes i els grans equips europeus ja s’han interessat en ell. El club que més ha insistit per Gayà és el FC Barcelona. De fet, amb la recent victòria del president Joan Laporta, Mateu Alemany s’ha convertit en el director general de l’entitat blaugrana i és evident que Gayà és una de les seues opcions per a potenciar la plantilla.

No obstant això, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el preu elevat de Gayà complica el seu fitxatge pel Barça. L’equip blaugrana no pot pagar els trenta milions d’euros que demana el València CF pel lateral de Pedreguer. Ara mateix, la situació econòmica del FC Barcelona no és ideal. Per este motiu, l’equip de la Capital del Túria és conscient que l’eixida de Gayà cap al Barça està pràcticament descartada.

UN BON PAPER EN L’EUROCOPA PODRIA TRAURE BONES OFERTES PER GAYÀ

No obstant això, José Gayà sap que la situació esportiva i econòmica del València no és la millor. Per esta raó, l’eixida del capità del València a un altre club encara no està descartada. El sentiment de Gayà pel València és sincer, però el lateral de Pedreguer vol conéixer el projecte que té preparat Meriton Holdings per a comprovar si es queda en el club o si busca una millor opció esportiva.

A més, és important recordar que el pròxim mes de juny es disputarà l’Eurocopa. En esta situació, si José Gayà realitza un bon paper amb la selecció espanyola, els clubs més potents d’Europa podrien preparar bones ofertes pel lateral de Pedreguer.