Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

L’eixida de Dani Alves provoca que el Barça es fixe més en Joao Cancelo

Per Cristian Año · 03 Juny, 2016

El que pareixia un secret en l’entitat blaugrana, ja ha eixit a la llum. El qui ha vestit la camiseta del FC Barcelona durant 8 anys pels laterals drets dels terrenys de joc, Dani Alves, deixa l’equip en aquest mercat de fitxatges.

El seu destí no està del tot assegurat, però un dels equips on podria arribar seria a la Juventus, tal com vam informar anteriorment. El brasiler ja s’ha acomiadat públicament de l’afició i la gent que envolta el conjunt català, declarant que tornarà, ja que és un culé més. El Club també ha dedicat unes paraules emotives per al jugador, l’adéu del jugador ha arribat.

Aquesta eixida podria repercutir en el VCF, ja que l’interés del Barça per Joao Cancelo podria augmentar considerablement. El València ja ha rebutjat ofertes pel lateral dret, però una bona oferta podria fer canviar els plans de Suso Pitarch. El perfil ofensiu de Cancelo quadraria perfectament en el sistema de Luís Enrique, i el Club blaugrana podria entrar fort per fer-se amb el portugués. No serà fàcil arribar a un acord, però l’interés del Barça quedarà permanent en aquests mesos compravenda de jugadors.