Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Eintracht de Frankfurt nega l’oferta del VCF

Per Blanquinegres · 22 Juny, 2016

Després de conèixer l’interés publicat a Peru i Alemanya que vinculava a Carlos Zambrano amb el VCF, el Director Esportiu de l’entitat, Bruno Hübner, que compta amb els drets del jugador fins el 2020, ha desmentit categòricament esta informació per a un mitja local de Frankfurt.

De manera taxant, el dirigent esportiu del conjunt de la Bundesliga ha parlat per tombar qualsevol informació sobre l’interés del València CF pel seu actiu, Carlos Zambrano. En paraules textuals, Bruno Hübner, ha afirmat no tindre cap coneixement sobre l’oferta dels de Mestalla. En ple convenciment, el responsable esportiu del conjunt alemany ha afirmat que fer una operació de traspàs amb Zambrano no és profitosa ja que els drets esportius del jugador es troben repartits per diferents conjunts. Per tant, el Frankfurt, en una hipotètica voluntat de vendre el jugador, no guanyaria diners pel futbolista.

Davant esta informació cal afegir que ni el mateix Club de Mestalla i ni el propi entorn del jugador saben de la possibilitat de recalar en la propera temporada com a jugador blanquinegre.