Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

L’Eibar prop de tancar la cessió de Yoel Rodríguez

Per Blanquinegres · 10 Juliol, 2016

Pareix que l’operació eixida no acaba de trobar el seu punt de partida a l’entitat valencianista i no per falta de treball de l’equip encarregat de buidar el gran rebost del que, a dia de hui, Pako Ayestarán disposa.

Molts són els noms que la secretaria tècnica de Mestalla baralla per tal de col·locar en altres vestidors però quasi tots estos moviments són força complicats de realitzar per a Suso i el seu equip amb la forta minvament de tindre la penalització del temps en contra.

Qui pareix haver trobat la destinació perfecta i per tant poder ser la primera baixa confirmada de la pretemporada 16/17 és, Yoel Rodríguez. Tal i com va poder informar el diari AS, l’Eibar podria ser l’equip en el que el porter gallec recalarà en busca de recuperar la importància que en el seu dia el va portar cap a Mestalla direcció Vigo.

L’equip dirigit per José Luís Mendilibar podria tindre molt propera la incorporació del meta de 27 anys en qualitat de cedit més la possibilitat d’incorporar una opció de compra amb la que es podria posar punt i final a una relació no massa benvinguda.

Yoel sap que hui és el quart porter per a Pako Ayestarán. Les figures de Diego Alves, Ryan i Jaume són massa pesades i importants com per a guanyar-se un punt de la confiança del tècnic basc. Per tant el gel del bloqueig en l’operació eixida podria tindre els dies o les hores comptades amb la marxar de Yoel cap a una porteria de primera a la que poder lluitar per ser importat i per tant titular.