La millor informació del ValènciaCF en valencià

Layhoon donarà una roda de premsa hui a les 17:15 h
,

Layhoon donarà una roda de premsa hui a les 17:15 h

COMPARTIR

-->

Dia 2 de setembre i ja és hora de tornar a la normalitat. Després d’un mercat de fitxatges frenètic on el València ha revolucionat totes les línies, Gattuso ja sap amb quins futbolistes comptarà almenys fins al mes de gener, i és amb estos amb els quals ha de tornar al club al lloc on es mereix: entrar en posicions europees.

Acte de presentació

Hui a les 19:00 h el València ha preparat un acte de presentació per a donar la benvinguda a totes les incorporacions d’este mercat: Castillejo, Lino, Nico, Özcakar, Cavani, André Almeida, Ilaix Moriba i Justin Kluivert. Huit cares noves que tractaran de fer oblidar algunes baixes sensibles com la de Guedes o la de Carlos Soler.

Layhoon i Cavani

Doncs bé, abans d’este acte de presentació, Layhoon oferirà una roda de premsa que començarà a les 17:15 h. La mà dreta de Peter Lim i actual presidenta del València Club de Futbol explicarà el mercat que s’ha realitzat i contestarà a les preguntes pertinents. A continuació, parlarà el fitxatge estrela: Edinson Cavani.

És una realitat que amb esta nova directiva existeix més transparència que amb l’anterior, però continua sense ser suficient per a un club centenari i un dels grans d’Espanya.