ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon Chan torna a pronunciar-se públicament més de dos mesos després

Per Alex Alfaro · 14 Novembre, 2023

Un mes abans de la Junta d’Accionistes el València C.F té l’obligació d’elaborar un extens document on es detalla tota la informació del club “no financera“, que inclou apartats com les actuacions de valor sostenible, anàlisi de materialitat i de sostenibilitat econòmica, ambiental, social i més informació. Un dels punts inicials del dossier de 99 pàgines és, com es fa cada any, la carta de la presidenta del club, en aquest cas de LayHoon Chan.

La carta, que va ser redactada fa setmanes i amb l’ajuda de diversos treballadors del club, la presidenta es pronuncia per primera vegada de manera positiva referent a la represa de les obres. La presidenta del València remarca la importància per al club del Nou Mestalla i postil·la que “estem preparats i decidits” per a la represa i finalització de les obres. Això sí, recalca que “esperem rebre prompte els avals i el suport del nou Ajuntament, ja que el projecte del nou estadi és un projecte important per a la ciutat”.

Sobre la situació financera, la sòcia de Peter Lim exposa que Les mesures que (el club) ha hagut d’abordar en els últims anys van orientades a un únic objectiu, que no és un altre que millorar la nostra situació financera i permetre el finançament necessari per a escometre el gran projecte, la finalització del Nou Estadi”, es recalca en l’Informe de gestió dels comptes anuals consolidats de l’exercici 2022/23.

Sobre la temporada passada assegura que “després d’estar fora durant més de cinc anys, no esperava que ens anàrem a enfrontar a un dels moments més difícils del Club en la segona meitat de la temporada 2022-2023. Aquesta va ser una experiència molt difícil, però ens hem fet més fortes aquesta temporada. Tant el Club com l’afició del València CF patim junts fins al final del nostre últim partit, passant per tres mesos de gran incertesa esportiva i hi ha moltes lliçons i conclusions valuoses que podem traure d’aquesta temporada. No obstant això, el major testimoniatge va ser com aquest desafiador i complicat període va unir a tota la família del València CF.