La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon repassa tota l’actualitat del València en el mercat
,

Lay Hoon repassa tota l’actualitat del València en el mercat

COMPARTIR

-->

Després del tancament del mercat de fitxatges, Lay Hoon ha concedit una roda de premsa per a explicar els moviments en el mercat i les vendes de futbolistes importants com Gonçalo Guedes o Carlos Soler. També ha parlat de que no fitxaran a cap jugador lliure com Juan Mata i sobre les renovacions de jugadors importants com José Gayà. 

Mercat tancat

El mercat està tancat. La plantilla està feta. No hi ha molt de marge econòmic per a millorar la plantilla. Vam vendre a Soler i Guedes. Hem tingut pèrdues amb Cillessen i Maxi. Hem tingut un marge de beneficis, però no el que volíem.

Renovacions de jugadors

Renovarem a José Gayà, Hugo Guillamon i Giorgi Mamardashvili. El club ha fet molt d’esforç, perquè Gayà estiga amb nosaltres. Continuem negociant amb el seu agent.

La venda de Soler

Li vam oferir el millor contracte de la història del club però desafortunadament Soler vol seguir altres camins. Quan vam veure que no hi havia possibilitat que renovara estudiem altres opcions.

Les negociacions amb agents no són fàcils. Quan vaig arribar el primer que vaig fer va ser parlar amb Gayà i Soler. Vam fer tot el possible per a econòmicament convéncer-los. No sé els motius pel que s’ha anat. No obstant això, molts jugadors creuen en el projecte que volen estar amb nosaltres i altres que voldrien haver estat.

La primera oferta del París Saint Germain per Carlos Soler no la vam acceptar. L’oferta acceptada és molt millor per al club que la primera. 

Cavani 

L’operació de Cavani ha sigut molt complicada. Estem molt contents que ell estiga ací i ell també ho està. Va ser un gran risc amb el Fair Play Financer, perquè no sabíem si anava a eixir Maxi Gómez. 

Les opcions de Juan Mata i James Rodríguez

Vam valorar l’opció de Juan Mata, però per Fair Play no es va poder fer. A James Rodríguez no el vam considerar. 

Bryan Gil

Bryan estava decebut i nosaltres també. Vam haver de buscar una altra opció. Aconseguim a Kluivert en les últimes hores. La nostra direcció esportiva va fer una bona feina.

El Nou Mestalla

El projecte és més important per al club i la ciutat que per a nosaltres. Faré qualsevol esforç, perquè isca cap avant. Crec que en la conversa amb l’alcalde les coses han anat bé. Estem esperant que ens facen la proposta.

Peter Lim

Peter Lim ha invertit més de 170 milions d’euros en el València. Quants accionistes han invertit la xifra que ha invertit Lim en el club?

La tornada de Lay Hoon

Em van demanar que tornara per a resoldre la situació al juny. En dos mesos he vist els reptes als quals ens enfrontem. Li ho vaig comunicar a Lim i ha sigut un dels motius pels quals he tornat. Necessite reconstruir el club i estaré a València per a això.

El director esportiu

Continuem buscant la figura d’un director esportiu experimentat, perquè volem construir un equip tècnic molt fort.