La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon parla de la situació econòmica del València
,

Lay Hoon parla de la situació econòmica del València

COMPARTIR

Lay Hoon ha parlat de l’actualitat del València en una roda de premsa a l’estadi de Mestalla. L’expresidenta ha repassat el projecte del Nou Mestalla i també ha parlat de la situació econòmica que travessa el club. 

L’economia del club

No estem en situació de bancarrota. Tot este temps el València sempre ha estat avalat per Meriton, per tant, este terme és inexacte. Els comptes anuals no són atractius, però no som l’únic club espanyol amb estos problemes, el Covid ha generat estos problemes. 

Quant a les pèrdues, haurem de capitalitzar el préstec o fer una reducció de capital. Les pèrdues anuals d’este any són aproximadament de 50 milions d’euros.

El mercat de fitxtages

El mercat de fitxatges està tranquil. Estem treballant intensament amb l’entrenador per a tindre un equip competitiu. Estic convençuda que serem capaços de fer coses en el mercat. S’anunciarà en el seu moment.

La forma de treballar de Meriton

Soc ací perquè les coses no estan bé. El Consell és conscient que després dels àudios els danys han sigut importants. A més de poder avançar per l’estadi. Per això soc ací. Superarem cada repte un a un. Em vaig esta vesprada, però tornaré.

Estic ací perquè m’ho ha demanat el màxim accionista. El club tenia abans un altre Consell i jo no soc qui per a interferir fins que em demanen la meua ajuda. 

El principal accionista està pendent del futur del club i està compromés, sinó jo no estaria ací hui tractant de solucionar el problema del Nou Mestalla.