Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lay Hoon i Ximo Puig es reuneixen per a desbloquejar el Nou Mestalla

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2022

Lay Hoon ha arribat a València amb el propòsit de desbloquejar la situació del Nou Mestalla i poder reactivar les obres de l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. L’expresidenta és una persona que té tota la confiança per part de Peter Lim. Per esta raó, el màxim accionista l’ha escollit per a una feina tan complicada.

La Generalitat exigeix garanties

De fet, segons ha informat SER Deportivos València, Lay Hoon es va reunir ahir amb Ximo Puig i amb el conseller Arcadi España. Des de les institucions governamentals, el missatge que arriba és que l’ATE es caducarà, perquè Meriton no ha complit amb els terminis establerts. No obstant això, el València haurà d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de València per a obtenir els beneficis urbanístics de l’operació de l’estadi.

Ximo Puig i Arcadi España han explicat a Lay Hoon que el València haurà de presentar noves garanties econòmiques per a poder aconseguir estos beneficis urbanístics. L’expresidenta del València ha contestat que el club presentarà un nou espai de finançament pròximament.

La relació amb Anil Murthy

Quan van eixir els àudios d’Anil Murthy, representants de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València van comentar que no tornarien a reunir-se amb Meriton, perquè el president els havia faltat el respecte amb eixes declaracions tan polèmiques. Ara mateix, amb l’eixida d’Anil MurthyMeriton tracta de recuperar la via del diàleg amb les institucions. Per esta raó, Peter Lim ha enviat a València a una persona de màxima confiança.

Lay Hoon ja ha pogut reunir-se amb el president de la Generalitat. Ara, és el moment de Peter Lim per a moure fitxa. El màxim accionista del València ja coneix la postura de Ximo Puig i haurà de plantejar un nou escenari per a no perdre els beneficis urbanístics.