Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon detalla l’oferta que li han fet a Diakhaby

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

La Junta d’Accionistes del dia d’ahir va ser una sessió marcada pels números i la situació financera del club. Van ser poques les paraules en clau futbol que es van dir més enllà del pla per als pròxims deu anys.

La presidenta del València va assegurar que en cada temporada l’objectiu principal és acabar a Europa i que en tots els departaments del club es treballa per a aconseguir-ho. Va explicar que no es tracta d’un projecte llarg de cinc anys per a tornar a la competició del vell continent, sinó que esperen poder fer-ho molt abans.

També va ser preguntada per les renovacions i la seua resposta va ser clara: “li hem oferit la nostra millor oferta a Diakhaby”. D’esta manera, deixa la pilota en la teulada del central del València que ahir va aconseguir tornar als entrenaments després de mes i mig al marge.

No obstant això, segons va assenyalar encara no hi ha resposta de l’agent del futbolista i hauran de prendre una decisió en les pròximes setmanes. Diakhaby ha de decidir prompte si les ofertes que li arriben són suficients o si per contra considera que per al seu futur futbolístic el millor és quedar-se i continuar gaudint de minuts de la mà de Gennaro Gattuso.

També va tindre paraules per a Lato i Diakhaby: “Lato és un jugador que valorem igual que Jesús Vázquez. Ens reunirem amb ells sobre este tema”