Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’autocrítica de Paulista en zona mixta

Per Alex Alfaro · 23 Octubre, 2022

Paulista és un dels jugadors que més clars parla en zona mixta. Ahir, en acabar el partit, va atendre els mitjans de comunicació amb molta autocrítica i comentant de manera clara quals van ser els errors de l’equip i quins són els aspectes a millorar.

Valoració del partit

“Hem fet una gran primera part, després hem baixat. Hem de canviar eixa mentalitat i seguir els 95 minuts. Sí volem una cosa gran i pensar a estar en un lloc europeu hem de millorar sí o sí. Tenim una setmana tranquil·la de descans i millorar el que estem fent. No sols cal parlar dels punts negatius perquè hi ha molts punts positius”

El penalti de Nico

“En eixe moment del partit, Nico estava segur que no havia tocat al rival. Era una jugada molt ràpida i era molt difícil. El VAR està per a eixes jugades. En directe per a mi no era penal i ens condiciona. No aconseguim donar dos o tres tocs”

Baixada de rendiment

“Hem fet el gol i després podíem continuar jugant i buscant el pròxim gol però ens hem quedat arrere. Sí que pot ser una cosa mental i hem de treballar en això”

Preocupació de Gattuso

“El míster clar que està preocupat. El València sempre està a dalt i és un club molt gran. Hem d’estar en un lloc europeu. Amb esta mentalitat no podem i hem de millorar dia a dia. Som un grup espectacular però no sols podem ser un grup en un vestuari o quan menjarem, sinó que hem de ser també un grup en el camp. No podem perdre punts com l’estem fent. Soc el primer a assumir el meu compromís amb aquest club i he de millorar cada vegada més. Els meus companys són jugadors joves i a vegades ens falta una mica d’experiència. Hem de matar la jugada molt abans. Hem de canviar tot això per a pensar gran”

“A vegades tens la possessió, comences a fallar passes i això comença a generar dubtes i al cap, no ixen les coses, et canses. És cosa mental”