Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lato va acabar el partit del Barça amb molèsties

Per Pablo Marquez · 05 Maig, 2021

Després de la jornada de descans, el València ha tornat a entrenar en la Ciutat Esportiva de Paterna amb la mirada posada en la final del pròxim diumenge davant el Reial Valladolid. Ara mateix, el club de la Capital del Túria està sis punts per damunt de les posicions de descens, quan només queden dotze punts per disputar-se.

Racic s’entrena amb normalitat

Com el dilluns Javi Gracia va ser acomiadat, Voro ha tornat a dirigir la sessió. La llegenda valencianista ha tornat a dirigir a l’equip i ha preparat la seua segona sessió al camp d’entrenament de Paterna. En primer lloc, segons ha informat Ràdio Marca València, Uros Racic s’ha exercitat amb el grup. El futbolista serbi ha sigut molt important per a Javi Gracia al llarg d’esta temporada i espera poder continuar a la titularitat amb Voro.

Toni Lato va patir problemes físics

D’altra banda, cal recordar que Toni Lato va acabar el partit del passat diumenge davant el FC Barcelona amb molèsties. El futbolista de l’Acadèmia del València va jugar com a central i va cometre el penal que va suposar l’empat per a l’equip blaugrana. Toni Lato espera tornar a jugar algun partit més d’ací a final de temporada, ja que és conscient que el seu rol és secundari.

Murthy arriba a Paterna

Una altra persona que ha arribat a la Ciutat Esportiva de Paterna ha sigut el president Anil Murthy. El passat dilluns va presenciar l’entrenament de Voro amb tota la cúpula directiva de Meriton Holdings a València. El president ha arribat amb l’entrenament ja començat.

Els que sí que han estat presents a la sessió que ha preparat Salvador González han sigut: Arias, Bosio i Tendillo. Les llegendes valencianistes són conscients que l’equip travessa un moment molt complicat i han volgut donar-li a Voro el suport i l’estima que mereix.