Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’Atlètic de Madrid negocia el fitxatge de Rodrigo de Paul

Per Pablo Marquez · 29 Maig, 2021

Una vegada ha finalitzat la temporada, els equips comencen a planificar les seues plantilles i pensen en possibles incorporacions per a poder reforçar els seus equips amb la intenció de millorar els objectius marcats la temporada anterior. En esta ocasió, l’Atlètic de Madrid, l’actual campió de la Lliga Santander, està intentant fitxar a un futbolista que va formar part del València CF en temporades anteriors.

Molts equips interessats en De Paul

Segons ha informat el periodista italià, Fabrizio Romano, l’Atlètic de Madrid està en conversacions amb l’Udinese per a incorporar a Rodrigo de Paul en este mercat d’estiu. El club entrenat per Diego Pablo Simeone ha oferit més de vint milions d’euros pel migcampista argentí més jugadors per a abaratir al futbolista. L’Atlètic ha pensat en incloure a Nehuen Pérez en l’operació. No obstant això, l’Udinese és conscient de la importància de De Paul per als seus interessos.

Per este motiu, l’equip italià valora al futbolista en quaranta milions d’euros. A més, la temporada de Rodrigo De Paul no ha passat desapercebuda per a la resta dels equips europeus, ja que és el capità general de l’Udinese i un dels futbolistes més importants del club.

El València es va guardar un 15% de futura venda

Pel que respecta al València CF, l’equip de la Capital del Túria està molt pendent de la situació de Rodrigo de Paul. L’any 2016, el València va vendre al futbolista argentí, perquè no comptava molt per als entrenadors. No obstant això, el club era conscient del potencial del migcampista de l’Udinese. Per això, es va guardar un elevat percentatge d’una futura venda, un 15%.

El València espera que Rodrigo De Paul siga venut pel preu més elevat possible per a poder aconseguir una bona quantitat pel futbolista. L’estiu sembla llarg en l’Udinese i haurem d’estar pendents per a veure en quin equip acaba De Paul.