Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Las Palmas s’interessa per Eray Cömert

Per Manel Rumbau · 22 Agost, 2023

Amb l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es concentra ara en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo, Cömert i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 10 dies que resten de mercat.

En el cas del central suís, aquest ha comptat al llarg del mercat amb interessos de clubs alemanys com el Wolfsburgo i no veu amb mals ulls abandonar el club amb l’objectiu de tindre més minuts. A més, també hi ha hagut diferents clubs de la lliga turca interessats en el central, però que no han aconseguit aproximar-se al preu de venda que ha fixat el València.

En cas de donar-se aquesta eixida,  l’entitat valencianista compta amb Mosquera com a quart central, i a més, altres joves centrals de l’Acadèmia podrien alternar dinàmica de filial i de primer equip, com Tàrrega, Rubén Iranzo o Yarek.  

Las Palmas, un nou possible destí per a Cömert

Segons ha informat Ser Deportivos Las Palmas, el conjunt canari s’ha interessat per fer-se amb els serveis del central suís. Pel moment, no hi ha oferta en clar pel jugador valencianista, el qual ja va rebutjar fa unes setmanes una oferta també de LaLiga per ell.