ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’alcaldessa Maria José Català explica el canvi d’opinió de l’Ajuntament

Per Alex Alfaro · 20 Octubre, 2023

El València mai ha format part de la negociació. Ha sigut una decisió pensant en el benefici de la ciutat i de l’afició”. Paraula de María José Catalá, alcaldessa de València. L’ajuntament de la ciutat ha viscut una jornada de divendres més que atrafegada en anunciar-se el pacte de govern entre el PP i VOX per a la present legislatura.

Durant la compareixença pública de l’alcaldessa i del nou tinent Alcalde, Juanma Badenas (VOX), es va insistir que en les negociacions de govern mai va estar el València damunt de la taula. Catalá va reconéixer que va tindre un contacte amb CaixaBank per a conéixer l’estat dels comptes del club, abans de prendre una decisió respecte al conveni de l’estadi. “La decisió es va prendre la setmana passada després de tindre una conversa amb una de les entitats financeres per a verificar la situació financera del club. Valorem amb urbanisme les possibilitats que prosperara la llicència amb independència del conveni i així es va prendre la decisió”

El representant de VOX també va parlar del nou document publicat per l’Ajuntament respecte al València i el nou Mestalla. “Em va produir alegria que gràcies al que havíem dit en les últimes setmanes estiguem tots d’acord, a Peter Lim no se li pot donar cap avantatge fins que no demostre que vol acabar l’estadi”.