Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’Ajuntament insisteix que l’ATE acabarà

Per Blanquinegres · 07 Juliol, 2021

Tal com vam avançar en Blanquinegres, la Conselleria de Política Territorial va publicar ahir un informe en el qual denegava la pròrroga que el València CF va sol·licitar en el seu moment per a l’Actuació Territorial Estratègica (ATE), ja que no es complien “els requisits establits legalment” per a atorgar-li-la.

Aquest informe no dictamina la nul·litat de l’ATE, la qual continua vigent fins a l’any 2025. No obstant això, si el club continua incomplint obligacions sí que podria derivar en una anul·lació d’aquesta, la qual començarà a debatre’s el mes vinent d’agost, una vegada finalitze la segona fase, en la qual, en teoria, hauria d’estar finalitzat el nou camp, un fet que segur que no es complirà.

Sobre el document emés ahir per la Conselleria de Política Territorial, dirigida per Arcadi España, la decisión final és d’Economia, que té fins el pròxim dia 16 de juliol per a decidir si es prorroga o no l’ATE.

Durant la jornada de hui, el portaveu del PSPV-PSOE València, Borja Sanjuán Roca, ha insistit en la posició que ahir va prendre l’Ajuntament:

“L’Ajuntament està plenament en sintonia amb el que va fer la Conselleria d’Obres Públiques, i seria molt greu que enfront dels informes tècnic-jurídics que ha presentat l’Ajuntament i la Conselleria hi haguera algú que estiguera intentant defensar algun altre tipus d’interés”.

“Es constata que aquest Ajuntament i aquesta Generalitat han dit que ja no s’accepta cap incompliment més de la propietat del València CF. En aquest sentit, independentment que l’ATE acabarà, la propietat continua mantenint obligacions amb l’Ajuntament i amb el conjunt de la Comunitat Valenciana. Continua havent d’acabar l’estadi, continua havent de fer el poliesportiu, i el que ha fet és perdre uns drets addicionals per culpa de la propietat del València CF, que ha incomplit els seus compromisos”.