ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Ajuntament es mostra molt clar sobre l’opció de reformar el vell Mestalla

Per Alex Alfaro · 21 Septembre, 2023

En la reunió en la qual la llíder del PSPV a l’Ajuntament ha sigut informada dels últims avanços amb el Nou Mestalla, ha descartat plantejar-se que el València CF es mantinga en el vell estadi de Mestalla.

Un debat latent però superat per moltes qüestions jurídiques i econòmiques i que esta setmana alguns responsables polítics s’han encarregat de refredar. Així ha transcendit després de la cita que han mantingut aquest matí a l’Ajuntament.

“És inviable quedar-se en el vell estadi?”, li han preguntat al que Sandra Gómez ha dit: “Cal fer una reflexió política. Este tema de l’estadi és un tema urbanístic però també és emocional i hi ha molta gent que té un sentiment molt fort cap al club però també cap al Mestalla, per això lamente profundament que l’altre dia la senyora Catalá obrira una expectativa que hui ens han dit que no es complirà. L’Ajuntament i la corporació del PP té absolutament descartat quedar-se en el Vell Mestalla. Li ho he preguntat. Ja vaig veure que ho va descartar José Marí Olano, però he volgut saber-ho perquè podia ser un opció interessant. Però la realitat és que l’actual corporació municipal ho té absolutament descartat”.