Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Ajax va intentar el fitxatge de Giorgi Mamardashvili el passat mercat

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

Mamardashvili és un dels jugadors del València. El passat mes de setembre el club de la Capital del Túria va fer oficial la renovació del georgià, el qual continuarà vinculat al València les pròximes temporades. 

El més important amb esta renovació és l’augment de la clàusula de rescissió. La qual va passar de vint milions a cent. De fet, el València estava preocupat per si un club la pagava abans del final del mercat de fitxatges. 

Segons ha informat el periodista de Relevo, Nacho Sanchis, l’Ajax va estar molt prop de pagar la clàusula de rescissió de Giorgi Mamardashvili abans del tancament del mercat. Finalment, no ho van fer i el porter georgià es va quedar en la plantilla del club che. 

No obstant això, l’Ajax continua interessat en el porter i continuarà analitzant-lo al llarg d’esta temporada. Ara mateix, amb la nova renovació, el València ha aconseguit blindar a Mamardashvili. D’esta manera, l’Ajax o qualsevol club interessat haurà de fer una gran oferta pel porter georgià si vol firmar-lo.