La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ahtletic Club de Bilbao contacta amb Hugo Guillamon
,

L’Ahtletic Club de Bilbao contacta amb Hugo Guillamon

COMPARTIR

El València és conscient que necessita rebaixar el seu límit salarial de forma urgent. El club de la Capital del Túria té el Fair Play Financer excedit i encara no pot inscriure a cap fitxatge, com és el cas de Samu Castillejo, el qual no podria jugar la Lliga Santander. 

Ara mateix, hi ha un fubtolista que podria eixir del València. Es tracta d’Hugo Guillamon. El jove migcampista ha fet un pas endavant esta temporada en eixa posició de migcampista i no ha passat desapercebut per a altres clubs. 

L’Athletic podria preparar una oferta 

Segons ha informat el periodista valencià, Carlos Bosch, esta setmana s’han produït contactes entre l’Athletic Club de Bilbao i l’entorn d’Hugo Guillamon. El club basc vol fitxar al futbolista del València i està tractant de convéncer a Guillamon per a fitxar per ells. 

El València treballa en la renovació de Guillamon

A més d’açò, el València té un altre problema. En juny de 2023 una gran quantitat dels jugadors que formen part de la plantilla acaben contracte. Este és el cas d’Hugo Guillamon. El jove futbolista està pendent del seu futur, perquè encara no ha renovat. 

No obstant això, segons va avançar el periodista Salva Gomis, el València i Hugo Guillamon han tornat a les negociacions per a tractar d’arribar a un acord per la seua renovació, i el futbolista demana les mateixes condicions que en març per a renovar. Cal recordar que en març l’acord estava pràcticament tancat, però Peter Lim modificà l’oferta a la baixa sense cap motiu aparent.