La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent de Yunus no descarta una oferta “important” a l’estiu
,

L’agent de Yunus no descarta una oferta “important” a l’estiu

COMPARTIR
Yunus Musah ha comptat bastant per a Bordalás en diferents moments de la temporada. No obstant això, sembla que l’estatunidenc no acaba en cap moment de trobar el seu lloc dins de plantilla. Sens dubte és un futbolista d’una gran projecció però que necessita encara créixer molt.

L’agent del jugador, en una entrevista a la web Tuttomercatoweb.com recollida per Plaza Deportiva ha declarat que no descarta la seua eixida durant el mercat d’estiu. A més, ha parlat sobre el futur de Yunus en la plantilla del València.

El jugador és de la generació del 2002, és a dir, té 19 anys. Format en l’academia de l’Arsenal, va arribar l’any 2019 a l’estructura deportiva de Paterna en un dels encerts de la dupla Longoria / Mateu Alemany. Des d’agost de 2020, Yunus té fitxa del primer equip.

En referència al mercat d’hivern, el seu agent va assegurar que “els equips estan tractant de retallar plantilles i abaratir costos. Hem mogut alguns jugadors a l’Argentina. De moment, com els scouts no van a Sud-amèrica en persona, les operacions estan orientades cap a l’estiu. Per a Musah no crec que per a gener, però a l’estiu podria haver-hi una cosa important”.

No obstant això, llevat que arribara una cosa molt interessant des del punt de vista econòmic, sembla impossible que isca traspassat ja que no tindria sentit desprendre’t d’una de les grans promeses de futur. No obstant això, potser seria interessant per al jugador que adquirira minuts durant el pròxim mercat. Yunus té contracte al València fins al pròxim 2026, per la qual cosa està més que ben lligat.