La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent de Uros Racic visita “l’stage” de pretemporada del València en St Gallen
,

L’agent de Uros Racic visita “l’stage” de pretemporada del València en St Gallen

COMPARTIR

Igor Glusevic, antic futbolista del Sevilla entre molts altres, és l’actual agent de Uros Racic. El montenegrí ha sigut vist a l’hotel de concentració del València C.F i s’ha desplaçat des de la seua ciutat natal per a passar uns dies al costat del seu futbolista i seguint de prop els primer passos del València de Gennaro Gattuso.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, va estar present en el partit contra el Borussia de Dortmund i estarà hui enfront del Saint Gallen. Es troba allotjat en el Santispark, mateix hotel en el qual el València porta concentrat des de divendres passat.

 

Igor Gluscevic, agent de Uros Racic, seguint l’entrenamentAra mateix, i si no hi ha cap novetat molt forta, Uros Racic només contempla quedar-se al València i guanyar-se un lloc en el club. L’arribada de Gattuso és una gran oportunitat per a fer-ho i no hi ha cap opció de mercat oberta.

Ahir a la vesprada va tindre també una trobada informal amb alguns membres de la directiva del club com Sean Bai o Joey Lim. També va estar present en l’entrenament seguint de prop les marxes de Uros Racic. Per a ser més concrets, el serbi de 24 anys ahir va formar part del possible onze titular que alinearà hui enfront del Saint Gallen fent les funcions de “6”.