Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’agent de Callejón ha parlat amb Gattuso per a oferir-lo al València

Per Pablo Marquez · 29 Juny, 2022

Ara mateix, el mercat del València CF està bloquejat. El club de la Capital del Túria té el límit salarial excedit i no pot pensar en fitxar a cap futbolista. L’única opció que té el València per a poder confeccionar la plantilla és vendre jugadors, la qual cosa encara no ha aconseguit. 

Callejón s’ofereix al València

No obstant això, la figura de Gennaro Gattuso ajuda al club a l’hora d’incorporar futbolistes. De fet, segons ha informat SER Deportivos València, Manuel García Quilón, agent de José Callejón, ha contactat amb Gattuso per a oferir al davanter espanyol. 

El contracte de Callejón amb la Fiorentina s’acaba demà i el veterà futbolista encara no ha sigut capaç de trobar una oferta que satisfaça els seus interessos. Als seus trenta-cinc anys, callejón vol competir al màxim nivell i demostrar que encara té molt futbol. Per este motiu, confia en Gattuso, amb el qual ja ha entrenat, i en poder vindre al València. 

El València no pot inscriure a cap jugador

No obstant això, la resposta del tècnic italià ha sigut molt clara. Gattuso l’ha comentat a l’agent de Callejón que no poden fitxar a cap futbolista, encara que siga de forma gratuïta, si no són capaços de vendre primer. Ara mateix, el València no pot inscriure a cap futbolista, perquè el control econòmic de la Lliga Santander no ho permet. 

Per este motiu, el València ha de començar a intensificar les vendes de futbolistes com Carlos Soler, Gonçalo Guedes o Jasper Cillessen. El club necessita alliberar part del Fair Play Financer. La situació econòmica és dramàtica i el València ha de ficar-se les piles si no vol estar tot l’estiu sense cap incorporació. 

Els diners per Guedes i Soler

No obstant això, el club de la Capital del Túria no és optimista amb la situació de Carlos Soler. Segons va informar el periodista Rafa Villarejo, en el club reconeixen que serà complicat que arribe una oferta superior als vint milions d’euros per Carlos Soler. El València és conscient que este és l’últim any de contracte del migcampista valencià. Per este motiu, els clubs interessats prefereixen no fer una gran inversió per ell, ja que podrien fitxar-lo de forma gratuïta l’estiu següent.

D’altra banda, l’interés de la Roma en Gonçalo Guedes és molt elevat. José Mourinho ha demanat al futbolista, ja que considera que podria donar-li al seu equip un salt de qualitat en la part ofensiva. No obstant això, segons ha informat el periodista de revelo Matteo Moretto hi ha un gran problema, l’elevat preu. Peter Lim demana quaranta milions d’euros pel portugués i el club italià no pot arribar a eixa quantitat.