+  ACTUALITAT  

L’afició es prepara per a la gran final del dissabte

Per Cristian Año · 12 Febrer, 2016

Deixant ja de costat la competició de la Copa del Rei, on Mestalla va rebre unes 16.000 persones per a presenciar la tornada de la semifinal, l’afició torna amb més ganes de cara a la Lliga. El València necessita la unió i la força de tots els aficionats per a traure aquesta situació endavant i allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

L’afició es prepara per a viure un gran ambient les hores prèvies al partit i sobretot durant el 90 minuts de l’enfrontament davant de l’Espanyol. S’espera una rebuda massiva a l’autobús del VCF, com aquelles que tant es van veure l’any passat però que aquesta temporada havien quedat de costat. Torna la il·lusió de recolzar a l’equip en els moments més durs, i deixar-ho tot per aquest sentiment que tant ens caracteritza.

La gent ja està conscienciada de què han de donar-ho tot perquè l’equip responga correctament. No sols hi ha 3 punts en joc, sinó que també es juguen l’orgull de vestir aquesta camiseta. Mestalla ja es prepara per a viure un ambient magnífic que porte al VCF on es mereix. Aquest dissabte: #TotsAMestalla

curva nord

#JuntsTornem #ElValenciaSiempreSeLevanta