Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACADÈMIA GLOVAL  

L’Acadèmia GloVal es planifica de cara a la temporada 16/17

Per Blanquinegres · 06 Maig, 2016

Les reunions de principi de setmana amb Peter Lim i la plana major dels representants quotidians del VCF serviren en bona part per traçar el pla de recuperació esportiu de la primera plantilla del conjunt valencianista, però altre tema que també va tindre ocupar a l‘equip de reunions va ser l’Acadèmia GloVal, en especial el filial valencianista, el València CF Mestalla.

El conjunt dirigit per Curro Torres, ha deixat certificada la permanència per al grup tercer de la 2a divisió B amb temps de sobra i lluitant per uns objectius que pareixien oblidats per a la institució. Les últimes campanyes per al filial blanquinegre eren de sofriment fins a l’últim minut de la temporada, com en les dos últimes on es va arribar a jugar un play-out per no perdre categoria.

Amb els resultats de l’actual temporada sobre la taula, Peter Lim junt a Suso Gª Pitarch i José Ramón Alesanco ja han deixat perfilat el camí que el buc insígnia de l’Acadèmia valencianista ha de seguir cara la propera temporada. Este copiara des de principi de temporada el pla que es va activar el passat desembre quan l’equip caminava en perill pel fons de la taula classificatòria. Aquell canvi va provocar un espectacular canvi de dinàmica al Mestalla. La formula utilitzada va ser la de combinar futbolistes experiments i coneixedors de la 2a divisió B amb els millors talents de la factoria valenciansita. Els resultats des d’aleshores són visibles.

Segons informaven els companys de Plaza Deportiva, confiar en jugadors veterans (més de 23 anys) comporta uns perills que alguns jugadors estarien disposats a prendre. Este seria el de deixar passar l’oportunitat de poder arribar a jugar amb el primer equip, ja que superarien l’edat permesa per tindre un contracte de filial i això li’ls tancaria la porta completament de poder pujar al primer equip. Estos casos són els d’el porter Alex Sánchez,  el central Sergio Ayala, el mig campista Quim Araujo o l’hàbil extrem Aridai. Estos noms tindrien el reconeixement del Club en forma de renovació i protagonisme per tal de conduir al VCF Mestalla cap a millors resultat esportius i per tant mirar cap al tan preat somni de l’ascens que Curro Torres i Peter Lim tenen al cap.