+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

L’Acadèmia GloVal comença a funcionar a ple rendiment

Per Blanquinegres · 06 Septembre, 2015

Ahir van començar les seues respectives competicions el VCF Femení i el Juvenil de Divisió d’Honor. A poc a poc les principals seccions de l’Acadèmia GloVal van posant-se al treball una vegada van fer-ho el primer equip blanquinegre i el filial valencianista, el VCF Mestalla.

En la vesprada d’ahir el Femení de Cristian Toro arrancava una nova temporada plena d’il·lusions en busca de repetir en la mesura del possible els èxits de la temporada passada. Davant l’afició valencianista, les xiques sumaren els primers 3 punts de la temporada amb la victòria collida davant l’Espanyol de Barcelona al vèncer per 2 gols a 0. Una bona forma d’arrancar el curs. El partit va resoldre’s al primer i últim minut de partit, moments en els quals les valencianistes van colpejar al marcador. Primer Beristain i després Paula Nicart van resoldre la primera prova de veres sempre amb un domini total i clar sobre les rivals periques.

Altre buc model de l’acadèmia que ja s’ha posat mans a l’obra, deixant darrere el temps de pretemporada, és el Juvenil A de Miguel Ángel Angulo dins la categoria Divisió d’Honor. Em la vesprada d’ahir els joves valencianistes, com uns dels favorits de la categoria sumava la primera victòria, no sense facilitat, al vèncer al Castelló per 1 gol a 2. D’esta forma, per la mínima, el juvenil sumava els 3 primers punts del curs.

Per últim el conjunt germà de l’A, el Juvenil B va abastar també la victòria com a local al vèncer en la Ciutat Esportiva de Paterna a l’Hèrcules per 2 a 0, gols de Esteso i Esquerdo.