Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  PRIMER EQUIP  

L’Acadèmia de la il·lusió

Per Blanquinegres · 19 Juliol, 2016

Com cada any de pretemporada, un xicotet grup de joves del Mestalla, filial valencianista, viuen de primera mà l’experiència de completar l’stage de pretemporada junt a la dinàmica habitual del primer equip. Un premi i una recompensa justa a tot el bon treball realitzat al llarg de la curta carrera futbolística d’estos homes.

Innocència i il·lusió, a parts iguals, són les sensacions que els huit integrants, infiltrats, del Mestalla han viscut i viuran al llarg dels 8 dies de concentració blanquinegra a terres neerlandeses. Sivera, Ayala, Lato, Nacho Vidal, Carlos Soler, Eugeni, Rafa Mir i Aridai seran protagonistes d’una experiència única que en els casos dels més joves marcaran el seu camí per tal de posar-se com a meta ser uns fixes d’estes cites d’estiu però esperant la seua oportunitat com a jugadors de ple dret del primer equip de Mestalla.

La cita també guanya en protagonistes del filial blanquinegre per les baixes que a dia de hui el conjunt de Mestalla acumula tant per les ventes com per les lesions de principi de pretemporada. Les baixes per lesió o molèsties de Jaume, Robert, Siqueira i Bakkali com les eixides de Yoel, Barragán, Piatti i les encara no oficials de Negredo i de Paul que obliguen al cos tècnic del primer equip a cridar a files a recanvis del vestidor de Curro Torres.