La vida sense Carlos Soler

Per Miguel Castells · 12 Febrer, 2021

El fatídic mercat d’estiu del València va provocar una absència de líders dins del vestuari. Va ser en este moment on jugadors de la casa com Gayà o Carlos Soler assumiren que ells eren els nous responsables de la plantilla, i esta importància s’ha vist reflectida també en minuts. Des que Carlos Soler ha estat disponible ha jugat tots els minuts de Lliga amb Javi Gracia, i és possible que esta ratxa acabe davant el Real Madrid.

Irònicament, el Madrid va ser el millor partit que ha jugat Soler esta temporada. Va anotar 3 gols des del punt de penal que van ser claus per a la victòria per 4 a 1. El València este any és un equip treballat a pilota parada, i junt amb els penals, Soler es converteix en una peça clau, ja que és l’encarregat de llançar pràcticament tot.

Màxim golejador i assistent de l’equip

A esta lliga és el màxim golejador i assistent de la plantilla. En la parcel.la anotadora porta 6 gols i ha donat 5 assistències, la majoria d’elles en jugades d’estratègia. Però la importància de Soler va més enllà de les estadístiques, Javi Gracia no s’atreveix a donar-li descans perquè el considera important també a l’eixida de baló.

Oliva, una possibilitat

Les molèsties que té des de fa un temps i la incorporació d’Oliva pot provocar que Soler descanse, almenys que no siga de la partida davant el Real Madrid. El jugador valencià ho està jugant pràcticament tot, i una lesió debilitaria les possibilitats de la plantilla, per tant, ara que existeixen més opcions, probablement és el moment de veure com és la vida sense Carlos Soler.