La millor informació del ValènciaCF en valencià

La venda de Guedes i l’arribada de Carles Pérez serien operacions diferents
,

La venda de Guedes i l’arribada de Carles Pérez serien operacions diferents

COMPARTIR

Gonçalo Guedes és el futbolista més cotitzat en el mercat del València CF. El club de la Capital del Túria necessita vendre i sap que el portugués és una eixida obligatòria per a poder quadrar el pressupost i no presentar pèrdues a l’exercici econòmic. 

Ara mateix, el València s’esperava que arribaran més ofertes per Gonçalo Guedes a estes altures de mercat. No obstant això, la Roma de José Mourinho està fent força amb Jorge Mendes per a poder incorporar a Guedes en la seua davantera.  

El València necessita vendre a Guedes

El València té la necessitat de vendre abans del trenta de juny. Per esta raó, la venda de Gonçalo Guedes és obligatòria. No obstant això, des del club tenen clar que no malvendran al davanter portugués. Per esta raó, el València demana una xifra inicial de quaranta milions d’euros per Gonçalo Guedes. Com la Roma no pot arribar a eixa quantitat, està intentant abaratir l’operació amb altres futbolistes. El nom que sona amb més força és Carles Pérez. 

No obstant això, segons ha informat el diari Las Provincias, les operacions de Gonçalo Guedes i Carles Pérez seran paral·leles. La idea que tenen els dos clubs és tancar la marxa de Guedes cap a la Roma abans del trenta de juny. Eixe moviment seria necessari per a quadrar l’exercici econòmic. Després d’açò, en el mes de juliol, en un altre exercici, el València fitxaria a Carles Pérez. 

La Premier League, pendent de Guedes

No obstant això, la Roma no és l’únic equip que podria preparar una oferta per Gonçalo Guedes per a tractar de fitxar-lo. En Anglaterra també hi ha dos equips interessats en ell. Segons Hèctor Gómez, estos dos equips són el Leeds United i el Wolverhampton.

A la Premier League hi ha més ingressos i els clubs tenen més capacitat econòmica per a fitxar. Per este motiu, Peter Lim podria estar esperant una oferta de major magnitud des de la lliga anglesa. Pel que respecta al Leeds United, l’equip en el qual juga Rodrigo Moreno es va salvar en l’última jornada de lliga. Este any, tot fa indicar que eixirà la seua estrela, Raphinha. Per esta raó, Gonçalo Guedes és una bona opció com a substitut del brasiler. Però de moment, tot queda en interés i no ha arribat cap oferta.