Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els plans del València en el mercat si aplega Januzaj

Per Blanquinegres · 15 Gener, 2023

El València té molt avançades les negociacions per a incorporar al futbolista del Sevilla, Adnan Januzaj. Durant el dia d’ahir en Movistar + es va assegurar que el València es trovava molt prop de poder incorporar al belga, i la realitat és que l’operació es troba en marxa.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, Sevilla i València negocien una cessió fins a final de temporada, no obstant això encara no està tancat i  hi ha alguns punts que s’han d’aclarir en les pròximes hores o dies.

Com ja comptàvem durant el dia d’ahir, el seu salari és un problema per a la realitat econòmica del València. El futbolista cobra una xifra pròxima als 3 milions d’euros nets, una cosa completament inassumible per a les arques del club de Mestalla.

Segons este mateix periodista, perquè finalment es done l’operació el Sevilla ha d’assumir part de la fitxa. El belga a penes compta amb oportunitats al Sevilla i és un futbolista que ha demostrat el seu potencial per a jugar en les bandes. No obstant, l’exjugador de la Reial Societat ha disputat 125 minuts amb l’elàstica sevillista repartits en 6 partits

El mercat començarà a accelerar-se en les pròximes hores i a partir d’esta setmana s’ha de veure en forma d’operacions oficials totes les cridades que des del València es fan des de molt abans de l’inici

La situació del València en el mercat si aplega Januzaj

En el cas que finalment arribara el futbolista de banda, ja siga Januzaj, Guedes, Nahitan Nández o un altre jugador, els problemes del València en el mercat no es frenarien. Gattuso porta demanant des de l’1 de gener solucions en la plantilla, i des que Nico es va lesionar en nit de cap d’any enfront del Vila-real, la prioritat número 1 va passar a ser el pivot. No obstant això, la secretaria tècnica liderada per Miguel Ángel Corona, no té marge d’error i saben que no poden fallar en l’elecció del futbolista.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, tot apunta al fet que el València també signarà un migcampista en la segona meitat del mes de gener. D’esta manera, fins que es recupere Castillejo, Gattuso comptaria amb els mateixos jugadors que abans que es lesionara Nico i Castillejo.

El València té per davant un mes de gener mogut i una segona part de la competició on ha de fer números de rècord per a poder tindre algunes opcions d’acabar la temporada a Europa.