Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La selecció que ha contactat amb Bordalás

Per Alex Alfaro · 18 Gener, 2023

José Bordalás és un dels noms de moda en les últimes hores. Els problemes pels quals travessen Sevilla i Getafe han portat al fet que des de l’entorn d’eixos clubs es parle d’una possible modificació en la banqueta de Jorge Sampaoli i Quique Sánchez Flores, respectivament, i ací apareix com a possible substitut el que la temporada passada entrenava al València.

Però no són els únics destins amb els quals ha sigut relacionat. ‘SER Deportivos València’ ha informat que en les últimes setmanes Corea del Sud ha sondejat la possibilitat que siga el seu seleccionador. El combinat asiàtic està sense preparador des de l’eixida de Paulo Bento el passat Mundial de Qatar.

Mentre sona el seu nom, Bordalás es manté tranquil i al marge de rumors. “No tinc ànsies. Tant de bo sorgisca alguna cosa prompte però sense pressa. No estic avorrit sense banqueta ara. Gaudisc ara de moltes coses més enllà del futbol”, va dir en el programa ‘El Larguero’.

I sobre el suposat interés del Sevilla, va comentar que “estic al corrent de la notícia. Queda molta lliga i estic segur que milloraran perquè són grans equips. Confie que el Sevilla anirà a més amb Sampaoli. No sé si Monchi em té en el radar. És una situació molt complicada i jo soc molt respectuós amb els meus companys”.