La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Roma deixa d’interessar-se per Guedes
,

La Roma deixa d’interessar-se per Guedes

COMPARTIR

El València té un problema greu a l’apartat de les eixides. El club che ha de vendre per un valor de proper als 50 milions per a poder començar a fitxar, però la realitat és que no aplega cap oferta convincent pels seus millors futbolistes, ja que la resta d’equips coneixen la seua situació financera, i és per això que volen esperar a la finalització dels contractes per a incorporar-los gratis.

Un bon any

La millor carta que tenia el València per a aplegar a estos diners era Gonçalo Guedes. El davanter portugués ha tornat a les convocatòries amb Portugal després de realitzar una temporada espectacular amb la camiseta blanquinegra, i açò precisament ha despertat l’interés d’equips que este any jugaran Europa.

No pagaran 40 milions

Concretament, el club que més havia apostat per ell era la Roma, però segons el diari Marca, el conjunt italià s’ha cansat d’esperar. Estan decidits a no aplegar als 40 milions d’euros, que és l’oferta que demanava el València, per tant, les negociacions es donen per finalitzades. La Roma intentà abaratir l’operació incloent jugadors, però no era una opció que interessara al conjunt blanquinegre.

La Premier

El problema és que més enllà de la Roma, ara mateix Guedes no tenia molt més cartell. La Premier podria ser un possible destí, principalment perquè és la competició que més diners té, però no hi ha hagut cap oferta formal per ell des d’Anglaterra. Mentrestant, el València necessita vendre, però ho té molt complicat.