La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Roma arriba a un acord amb Andrea Belotti
,

La Roma arriba a un acord amb Andrea Belotti

COMPARTIR

El València treballa en la incorporació d’un davanter. El club de la Capital del Túria confia en la marxa de Maxi Gómez amb la qual podria alliberar massa salarial per a poder fitxar un substitut. Gattuso havia pensat en un nom per a eixa demarcació: Andrea Belotti. 

El davanter italià va acabar contracte amb el Torino i estava a l’espera de diferents propostes per a poder arribar al millor club possible. En eixes circumstàncies va aparéixer el València. El club de la Capital del Túria va contactar amb l’entorn del jugador per a convéncer-lo de jugar en Mestalla. De fet, Belotti va veure amb bons ulls vindre al club valencià. 

Belotti s’allunya del València

No obstant això, el València no era l’únic club interessat. La Roma també va preguntar pel jugador. De fet, des d’Itàlia informen que el club italià també té el sí del jugador. L’última hora sobre el futur de Belotti no és positiva per al València. Segons ha informat el periodista italià Alfredo Pedulla, la Roma ha arribat a un acord amb Belotti per a firmar al davanter italià. 

El contracte de Belotti amb la Roma

El club entrenat per José Mourinho l’ha oferit tres temporades. A més, el salari plantejat per la Roma guanyarà 2,8 milions d’euros més variables cada temporada. Per últim, Alfredo Pedulla ha afegit, que Belotti ha rebutjat la resta de propostes, una d’eixes la del València, per a firmar amb la Roma.