La millor informació del ValènciaCF en valencià

La RFEF es reunirà amb els clubs i comunitats per al Mundial 2030
,

La RFEF es reunirà amb els clubs i comunitats per al Mundial 2030

COMPARTIR

La Reial Federació Espanyola de Futbol està treballant juntament amb la Federació de Futbol Portuguesa per a aconseguir ser la seu del Mundial de Futbol de l’any 2030. El primer termini per a enviar la sol·licitud ja ha finalitzat i la RFEF confia en ser la millor candidatura per a acollir el millor campionat de seleccions del món.

Ara mateix, la RFEF acaba de confirmar que ha convocat una reunió el pròxim dijous catorze de juliol amb les Comunitats Autònomes, els Ajuntaments i els clubs interessats en ser seu d’este gran esdeveniment. En esta situació, entra en escena el Nou Mestalla.

La Generalitat vol que el Nou Mestalla siga seu

De fet, este matí, la Generalitat Valenciana ha demanat que el Nou Mestalla siga seu oficial del Mundial. D’esta forma, es confia que en eixa data ja estiga finalitzat l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. Ara mateix, Lay Hoon està reunint-se amb diferents polítics de la ciutat de València per a arribar a un acord i poder mantenir els drets econòmics urbanístics.

Peter Lim ha de complir

Per la seua part, la Generalitat Valenciana confia en que, si el València compleix amb l’acordat, el Nou Mestalla pot ser un escenari que puga albergar grans esdeveniments esportius. De fet, quan es va produir la presentació del projecte, el València va dir que seria un estadi capaç de rebre les semifinals d’una Copa del Món. 

Ara és el moment del València. Peter Lim ha de fer allò que va prometre en 2014 quan es va convertir en el màxim accionista del club. L’empresari singapurés sap que el Nou Mestalla és un dels principals focus de pressió que està sofrint. No obstant això, les institucions públiques ja han manifestat que no val cap estadi i que han de complir amb les expectatives.

El pròxim catorze de juliol, el València CF, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València defensaran en la reunió amb la RFEF, perquè el Nou Mestalla ha de ser seu del Mundial 2030. Per a aconseguir això, s’haurà de demostrar que l’estadi podrà estar finalitzat per a eixes dates i que està en plenes condicions per a poder acollir un Mundial.