Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La RFEF designa l’arbitratge del pròxim partit del València

Per Pablo Marquez · 03 Novembre, 2022

El València s’enfrontarà el pròxim diumenge a la Reial Societat en el partit corresponent a la jornada tretze de la Lliga Santander. Després de quatre jornades sense conéixer la victòria, els de Gattuso volen donar una alegria a la seua afició abans de l’atur del Mundial.

Ara mateix, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha designat els arbitratges per a esta jornada. Pel que respecta al partit entre Reial Societat – València, l’àrbitre principal serà Munuera Montero, el qual espera poder tindre un partit tranquil. D’altra banda, des de la sala VAR estarà Soto Grado, el qual estarà pendent a possibles errors de Munuera Montero per a tractar de corregir-los.

Pel que respecta al València, des del club estan molt preocupats amb els últims arbitratges. En les dos últimes jornades hi ha hagut grans errors contra els interessos del club che. En primer lloc, en la derrota davant el Mallorca, el gol de l’empat de l’equip balear va ser en un penal molt dubtós de Nico González sobre Amath. La passada jornada davant el Barça, el VAR li va perdonar la targeta roja a Marcos Alonso.