Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La RFEF desgina els àrbitres de la jornada 9 de la Lliga Santander

Per Pablo Marquez · 13 Octubre, 2022

Demà començarà la jornada nou de la Lliga Santander. El València haurà d’esperar al seu torn el dissabte on s’enfrontarà a l’Elx en Mestalla a les quatre i quart de la vesprada. Els de Gattuso tenen clar que l’objectiu és la victòria i faran tot el possible per a aconseguir-lo.

Ara mateix, la Reial Federació Espanyola de Futbol ha designat els àrbitres encarregats dels partits d’esta jornada. Pel que respecta al de Mestalla, l’àrbitre serà Pulido Santana, un col·legiat que està vivint la seua primera temporada en la màxima categoria del futbol espanyol. D’altra banda, a la sala VAR estarà Iglesias Villanueva.

Polèmica amb Rubiales

Esta designació arbitral arriba en una setmana en la qual el València està molt enfadat amb el president de la RFEF, Luís Rubiales, ja que s’ha publicat una conversació en la qual indica que el València és un equip que li cau malament.

El club de la Capital del Túria va emetre un comunicat oficial juntament amb el Sevilla i el Vila-real, els quals eren els altres dos equips implicats. Els tres clubs van demanar unes disculpes per part del president, però de moment no han arribat.