Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La resposta que el València donarà al Getafe a l’oferta de cessió de Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 27 Desembre, 2022

El València va rebre dilluns passat una oferta de cessió del Getafe perquè Jesús Vázquez jugue a Madrid el que resta de temporada, és a dir, fins al mes de juny. Tal com acaba d’informar  el periodista Héctor Gómez, el València ja té definida quina serà la resposta.

Segons este mateix periodista, el València li sol·licitarà al Getafe l’abonament d’una contraprestació econòmica al Getafe a canvi de la cessió de Jesús Vázquez. En eixa contraoferta, el València vol incloure penalitzacions en el cas que Jesús Vázquez no jugue una quantitat de minuts acordada.

El que és clar és que el futbolista valencià vol eixir camí a la capital d’Espanya en cerca dels minuts amb els quals no ha comptat en esta primera part de la temporada i espera que des del València es done la llum verda al moviment.

En tot cas, Jesús podria executar la clàusula amb la qual podria eixir cedit de manera unilateral després de no haver jugat un mínim de minuts en esta primera meitat de temporada, no obstant això prefereix comptar amb el vistiplau del club i de Gennaro Gattuso ja que el seu objectiu no ha variat i no és un altre que triomfar al València.