La millor informació del ValènciaCF en valencià

La resposta de Corona als agents de futbolistes de cara al mercat
,

La resposta de Corona als agents de futbolistes de cara al mercat

COMPARTIR

El València ha finalitzat la temporada en la novena posició. Això significa que este ha sigut el tercer any consecutiu en el qual el club de la Capital del Túria no s’ha classificat per a competicions europees. Eixe ha de ser el principal objectiu de l’entitat. Per esta raó, el club ja treballa en la confecció de la plantilla de la temporada 2022/2023.

Reunions de Corona amb agents

No obstant això, des del club tenen clar que serà una temporada complicada. El València té el límit salarial excedit i necessita vendre futbolistes per a poder quadrar el pressupost. Durant estos dies, el director esportiu del València CF, Miguel Ángel Corona, ha mantingut diferents conversacions amb agents de futbolistes de cara a noves incorporacions.

Però les directrius del club són clares, el València no pot plantejar-se ni fitxatges ni cessions fins que no hi haja vendes. Esta és la resposta que ha donat Corona als agents, com ha sigut el cas hui de Luís Alonso, representant de futbolistes que estan a l’agenda del València com és el cas de Mauro Arambarri o Sergiño Dest.

 

El València necessita vendre

El València ja es prepara per a vendre als seus millors jugadors. De fet, la setmana passada, tal com va informar Hèctor Gómez, Anil Murthy va oferir al FC Barcelona a Carlos Soler i a José Gayà per seixanta milions d’euros. El club necessita quadrar els seus comptes abans del trenta de juny i els dos capitans són dels futbolistes més cotitzats de la plantilla.

Un altre jugador que podria eixir en este mercat és Gonçalo Guedes. El davanter portugués ha tingut la seua millor temporada des de la seua arribada en 2017. Guedes ha sigut clau i ja ha despertat l’interés de diferents equips en ell. El València podria acceptar ofertes a partir de quaranta milions d’euros. Com Guedes acaba contracte en 2024, tot fa indicar que el dissabte va jugar el seu últim partit amb la camiseta del València CF.