La millor informació del ValènciaCF en valencià

La reorganització que vol dur a terme Lay Hoon
,

La reorganització que vol dur a terme Lay Hoon

COMPARTIR

El València ha emés un comunicat en la seua pàgina web en el qual es parla de les bones sensacions que ha tingut la reunió mantinguda a Singapur entre Lay Hoon, Kim Koh, l’entrenador Gattuso i Miguel Ángel Corona

Comunicat del club


El màxim accionista del València CF, Peter Lim, ha mantingut una sèrie de reunions de planificació estratègica amb la presidenta Layhoon Chan, el director executiu Kim Huat Koh, l’entrenador Gennaro Gattuso i el secretari tècnic del primer equip Miguel Ángel Corona’ a Singapur.

Han sigut unes reunions de treball positives, emmarcades dins la línia empresa pel València CF en els últims temps i per a planificar el futur de l’equip. El Club continua treballant amb l’objectiu de donar alegries als seus aficionats i que se senten orgullosos del seu equip.

Després del seu viatge a Singapur, el nostre entrenador, Gennaro Gattuso, dirigirà la sessió d’entrenament que tindrà lloc este dijous en la Ciutat Esportiva de Paterna.

 

Reorganització

Lay Hoon es quedarà uns dies més a Singapur per a continuar tractant temes personals i mantindre reunions amb Peter Lim, no sols sobre el València. Tal com ha informat el Diari AS, Lay Hoon tornarà a València amb l’ “ok” per a dur a terme una xicoteta reorganització de diverses àrees del club. El primer punt serà seguir confiant en el big four (Solís, Jorge García, Christian Schneider i Inma Ibañez), la missió principal del qual és la d’acabar el nou estadi.


La principal novetat és que eixe nou organigrama es basa en un nou director de futbol que encara no està decidit. Eixa persona encara no està definida però tindrà la funció de supervisió de l’organigrama ja creat amb Corona, Luis Martínez, Pedro López, Voro i Gattuo. A Corona, de moment, se li ha transmés màxima confiança.

A més, tal com ha informat Héctor Gómez, es busca la presència d’un director general que actue com a portaveu, i per tant que no siga ella qui haja de donar la cara. A més, Lay Hoon medita recuperar a antics consellers com al Dr Zaragosí i Auxiliadora Borja.