Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La renovació de Ferran encarrilada

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2020

Després de renovar a Carlos Soler el jugador valencià i Garay eren els pròxims en tractar la seua renovació. La renovació del central argentí està pendent de la seua firma.

Ferran Torres és un jugador molt important en el club entrenat per Albert Celades i gràcies a la confiança del tècnic el jugador ha explotat aquesta temporada amb 5 gols i 6 assistències en 26 partits.

Ferran vol seguir

El València CF i Ferran Torres han donat un avanç molt important per tal de renovar el contracte del jugador que acaba en juny de 2021 segons ha informat Hector Gómez.

El jugador vol seguir en el València CF i és la voluntat que li ha transmés als seus agents tot i què ja hi han molts clubs què li ofereixen salaris prohivitius què el club valencianista no pot arribar.

El jugador vol ser un dels jugadors més importants i vol triomfar al club que l’ha vist creixer.

Un dels millors pagats de l’equip

En els últims dies s’han aproximat les postures entre l’agència del jugador i l’equip valencianista i la renovació de Ferran Torres està molt encarrilada.

El jugador, tal com han contat els companys de Tribuna Deportiva, renovarà fins a 2023-2024 i passarà a ser un dels jugadors millors pagats de l’equip en el mateix escaló salarial què Rodrigo, Kondogbia i Gameiro entre d’altres.

La negociació està molt encarrilada i s’espera que en les pròximes setmanes quede finiquitada.