Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Reial Societat presentarà alegacions contra la targeta roja d’Elustondo

Per Pablo Marquez · 07 Novembre, 2022

El València va empatar ahir a un en el camp de la Reial Societat. Els de Gattuso no van ser capaços d’aprofitar la seua superioritat i van veure com només sumaven un punt després d’haver estat la major part del partit amb un futbolista més.

En el minut dèsset de partit, Aritz Elustondo va xafar el turmell de Samuel Lino. El central basc va perdre la pilota i, sense mala intenció, va impactar amb força en el turmell del central brasiler, el qual es queixava molt de la dura entrada.

En una primera instància, Munuera Montero va mostrar la targeta groga al central basc. No obstant això, Soto Grado el va avisar des de la sala VAR i l’àrbitre va anar a la pantalla per a revisar l’acció. Després de diverses tomes, el col·legiat va expulsar al futbolista de la Reial Societat. 

Ara mateix, el club basc ha informat, a través del seu compte de Twitter, que han presentat alegacions contra la targeta roja a Aritz Elustondo. La Reial recorrerà la sanció i confien en que el tribunal li lleve la roja al seu central titular.

Esta acció sorprén, perquè en l’entrevista postpartit, el porter de la Reial Societat, Alex Remiro, declarava que Elustondo no havia fet eixa entrada amb mala intenció, però que era roja clara. No obstant això, haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure si hi ha una decisió respecte a la roja que va veure Aritz Elustondo.