Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Reial Societat arriba al partir davant València amb huit baixes

Per Pablo Marquez · 04 Novembre, 2022

El València visitarà el Reale Arena este diumenge a les 16:15 per s enfrontar-se a la Reial Societat. El club che porta quatre partits sense conéixer la victòria i comença a tindre urgències a l’hora de sumar punts, ja que en dos partits arriba l’atur del Mundial de Qatar.

Dos derrotes consecutives

Al davant tindrà a la Reial Societat, la qual no travessa el seu millor moment. L’equip dirigit per Imanol Alguacil va perdre ahir davant el Manchester United a l’Europa League i davant el Reial Betis la passada jornada de lliga. Per esta raó, l’equip basc també farà tot el possible per a aconseguir la victòria.

Huit baixes a la plantilla

A més d’això, la Reial Societat arriba al partit amb moltíssimes baixes. L’equip basc no podrà comptar amb huit futbolistes per a rebre al València. Esta situació dificulta molt un partit, ja que una gran quantitat d’eixos jugadors serien titulars en la Reial.

Les baixes de l’equip entrenat per Imanol Alguacil són tres titulars indiscutibles com és el cas de: David Silva, Umar Sadiq i Mikel Oyarzabal. Els dos últims es van lesionar de llarga duració.

Després d’ells, també hi ha jugadors que han sigut titulars en diversos partits: Takefusa Kubo i Mohamed Ali Cho. Per últim, tampoc estaran disponibles Aihen Muñoz, Barrenetxea i Merquelanz. El València tractarà d’aprofitar esta situació per a poder sumar tres punts en un camp sempre complicat.