La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Real demana la cessió de Bryan Gil, però el jugador vol tornar al València
,

La Real demana la cessió de Bryan Gil, però el jugador vol tornar al València

COMPARTIR

El València continua treballant en el substitut de Guedes. El portugués ja és passat després d’oficialitzar-se la seua venda als Wolves per una xifra superior als 30 milions d’euros, i ara Gattuso necessita a la plantilla un altre futbolista diferencial a l’atac que tot apunta que serà Bryan Gil, qui ja va estar a l’equip la temporada anterior.

Prefereix el València

Segons Julio Insa, el Tottenham ha rebut una proposta de cessió per part de la Real Societat, però l’extrem espanyol ja ha comunicat que la seua intenció és tornar al València. El club de la Premier espera algun equip que oferisca una xifra propera als 25 milions, que és la que van pagar ells, però de moment cap s’ha apropat a estes pretensions.

La seua primera etapa a Mestalla

A la primera etapa de Bryan Gil al València, el jugador va enamorar Mestalla des d’un primer moment, però als apartats estadístics pràcticament no va sumar. Bryan se n’anà del València sense fer cap gol en quatre mesos i ara vol tornar per a demostrar que amb l’estil de Gattuso sí que pot triomfar, especialment amb el Mundial en tres mesos.

Bryan i Nico

La secretaria tècnica blanquinegra continua treballant en la seua cessió com també en la de Nico González, que aterrarà a la Capital del Túria quan renove amb el Barça fins a 2025. Estos dos futbolistes són els principals objectius del València ara mateix, que amb la possible venda de Maxi Gómez té pensat incorporar més jugadors.