Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La proposta d’Olympiakos a Lato

Per Sergio Botella · 13 Gener, 2023

Toni Lato contínua sense resoldre el seu futur, ja que el València continua bloquejant la seua eixida. El jugador segueix sense rebre una nova oferta de renovació del club i sap que l’Olympiajos de Michel el vol ja en este mercat d’hivern.

El de la Pobla de Vallbona acaba contracte dins de 6 mesos i ja té una oferta de 4 anys i mig de l’equip grec. En cas de no poder eixir en este mercat, l’oferta per a l’estiu seria de 4 anys. Una oferta en la qual no existeix cap pagament al València, per la qual cosa Lato abandonaria el club amb la carta de llibertat.

El València, que només alliberaria una part proporcional del salari, no accepta esta oferta i no deixarà eixir al lateral en estes condicions. A més, Gattuso voldria continuar comptant amb Lato en el que resta de temporada com ja ha comentat diverses vegades en les rodes de premsa.

A pesar que el seu futur seguisca en l’aire, Toni Lato va realitzar un gran partit a la Supercopa i va demostrar el seu compromís amb el València. El futbolista va jugar en una demarcació en la qual no havia jugat mai, i va haver de tirar de caràcter i personalitat per a frenar a Vinícius Júnior en defensa, ajudant a Thierry Correia, i plantant cara a Nacho Fernández en accions ofensives. El gol del València res més començar la segona part va eixir de les seues botes amb un centre al segon pal que va rematar Lino al fons de la porteria de Courtois.