Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La porta dels Wolves es tanca per a Guedes

Per Gerard Gálvez · 05 Juliol, 2021

El València té pensat vendre a Gonçalo Guedes aquest estiu. El portugués és un jugador que, malgrat que agrada a Bordalás, entén que el club el vulga vendre, perquè és un jugador pel qual es pot traure una certa quantitat de diners.

D’aquesta manera, el club es pot evitar les vendes de jugadors com Carlos Soler o José Luís Gayà. No obstant això, el València no ho aconsegueix vendre i clubs que podrien estar interessats comencen a realitzar incorporacions

Trincao allunya a Guedes del Wolves

El Wolverhampton, un dels principals clubs d’influència de Jorge Mendes, ha tancat la contractació, en forma de cessió, de Francisco Trincao, extrem del FC Barcelona. D’aquesta manera, un dels principals clubs en els quals podria haver aterrat Gonçalo Guedes ja ha tancat la posició d’extrem. L’opció de compra és de 29 milions i, en cas de no executar-la, el club anglés tindrà una penalització de 6 milions.

Només queda Espanya

Faltant molts dies de mercat, en els quals es poden obrir opcions per a Guedes, sembla que els únics clubs interessats en l’extrem valencianista són el Sevilla i el Vila-real. Monchi sembla que negociarà amb Anil Murthy, en una reunió on el preu inicial podria ser 20 milions. El Vila-real, d’altra banda, sembla lluny de realitzar una oferta formal

Es pot quedar?

L’opció que Guedes forme part de la plantilla de Bordalás no està sobre la taula en les oficines del club valencianista. El club té clara la seua idea, però sembla complicat vendre al portugués per la xifra establida, per la qual cosa, si el jugador no aconsegueix eixida, podria quedar-se, malgrat que sembla difícil.