Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La plantilla del València no entrenarà hui

Per Pablo Marquez · 04 Maig, 2021

Després de l’acomiadament de Javi Gracia, Voro González ha agafat el càrrec i intentarà salvar al València CF de la dramàtica situació que està patint. L’equip de la Capital del Túria només està sis punts per damunt de les posicions de descens a la lliga SmartBank. El pròxim diumenge, el València viurà una final davant el Reial Valladolid. El club valencià no guanya un partit des del vint-i-un de març i sap que necessita els tres punts per a no patir les últimes jornades.

El València no entrena hui

Ahir, Voro va dirigir la seua primera sessió d’entrenament i ha preparat el calendari d’entrenaments per a esta setmana. Segons ha informat Onda Deportiva València, la plantilla descansarà en el dia de hui i no assistirà a la Ciutat Esportiva de Paterna. D’esta forma, els jugadors podran descansar i no treballaran amb Voro.

Demà, tornaran als entrenaments i tindran quatre sessions seguides fins al partit del diumenge. Per tant, esta setmana els futbolistes del València CF entrenaran tots els dies menys hui i el dia del partit.

Voro podria preparar canvis per al diumenge

Pel que respecta a esta setmana d’entrenaments, haurem d’estar molt pendents per a veure si Voro pren la decisió de canviar l’esquema o les alineacions. La llegenda valencianista podria fer canvis importants dins de l’onze inicial i donar protagonisme a jugadors que no han tingut moltes oportunitats durant les últimes jornades, com ha sigut el cas dels fitxatges o futbolistes joves com Kang In Lee i Manu Vallejo.

La temporada passada, Voro González va continuar amb el mateix esquema que utilitzava Albert Celades. No obstant això, haurem d’esperar al diumenge per a veure si l’actual entrenador del València continua amb els mateixos plantejaments que Javi Gracia o si pel contrari, busca una revolució a l’onze.