La millor informació del ValènciaCF en valencià

La manifestació contra Peter Lim ha arribat a Singapur
,

La manifestació contra Peter Lim ha arribat a Singapur

COMPARTIR

El passat dissabte el valencianisme va guanyar un partit molt important. L’afició va prendre la decisió de no entrar a Mestalla i deixar-lo buit com a protesta contra Peter Lim i la seua gestió. Per a poder aconseguir repercussió internacional, les diferents associacions que estan lluitant per a salvar al València, van organitzar una manifestació fora de Mestalla mentre es disputava el València – Celta. 

Gran repercussió de la manifestació

Les protestes de l’afició del València han donat la volta al món. Una gran quantitat de mitjans internacionals han publicat tot el que va ocórrer a l’avinguda de Suècia el dissabte. Esta imatge no és bona per a Peter Lim, ja que la repercussió internacional és un tema que afecta molt al màxim accionista del València. Cal tindre en compte que Peter Lim té una gran quantitat de negocis en diferents sectors i rebre estes notícies no és positiu per a ell. 

Ara mateix, segons ha informat el periodista Paco Lloret, a Singapur va arribar tot el que va passar el dissabte en la manifestació de l’afició del València. Peter Lim ha vist com el valencianisme ha cridat que no el vol al davant del València CF. 

Lim es planteja canvis 

Mentrestant, cal recordar que, tal com va informar Hèctor Gómez fa unes setmanes, Jorge Mendes va contactar amb Peter Lim per a comentar-li que havia de llevar a Anil Murthy de la presidència del València. Amb tota la repercussió de la manifestació, Peter Lim està en l’obligació d’actuar. El màxim accionista podria fer un canvi en la presidència i acomiadar a Anil Murthy, el qual ha provocat diferents problemes dins del club. 

No obstant això, l’afició va deixar clar el passat dissabte que no vols canvis interns en Meriton Holdings. El principal desig del valencianisme és que Peter Lim accepte una oferta pel club i puga vendre les seues accions. L’afició del València ha vist molts canvis des de l’arribada de Meriton, però mai s’ha aconseguit l’estabilitat que necessita un club de futbol per a ser competitiu.