Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La Lliga unifica els horaris per a les jornades 37 i 38

Per Gerard Gálvez · 04 Maig, 2021

Com és habitual durant els últims anys, les jornades 37 i 38 de la Lliga Santander (així com la 41 i 42 de la Lliga Smartbank) es jugaran el mateix dia i a la mateixa hora, per a evitar que els resultats de partits aliens pugues tindre conseqüències directes en uns altres. D’aquesta manera, els partits on es juguen els mateixos objectius tindran lloc simultàniament.

Horari de la jornada 37

L’horari de la jornada 37 ja és oficial. El València – Eibar, com tots els partits de la jornada, tindrà lloc el diumenge 16 de maig a les 18:30h. No obstant això, segons ha indicat LaLiga, en cas que cap dels dos conjunts es juguen gens important en aquesta jornada, el partit podrà ser canviat d’horari.

Horari de la jornada 38

També es coneix ja quan es jugara l’Osca – València de l’última jornada. En principi, LaLiga ha decidit que els partits es disputen el diumenge 23 de maig a les 18h. Com ocorre amb la jornada 37, si cap equip es juga ja la permanència, LaLiga canviarà l’hora del partit

Nota de la Lliga

Com és habitual en anteriors temporades, les dues últimes jornades de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank es programaran en horari unificat.

D’aquesta manera, les jornades 37 i 38 de LaLiga Santander, i les jornades 41 i 42 de LaLiga SmartBank es programaran en horari unificat per a tots els partits els resultats dels quals pogueren tindre incidència en la classificació final, tant per a determinar el campió de totes dues categories, com en LaLiga Santander els llocs que donen accés a les diferents competicions europees i els llocs de descens, i en el cas de LaLiga SmartBank per a determinar els llocs d’ascens directe, descens i places de play-off d’ascens.

Aquells partits que pogueren incidir en la consecució d’un mateix objectiu esportiu però els resultats del qual no afecten altres partits en els quals estiga en disputa un altre objectiu diferent, es podran programar en un horari unificat independent.

Els partits el resultat de les quals no tinga o poguera tindre afectació a les situacions descrites amb anterioritat podran programar-se de manera independent dels horaris unificats.