Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Lliga no troba l’insult racista de Juan Cala a Diakhaby

Per Pablo Marquez · 06 Abril, 2021

En el dia de hui, el central del Cadis, Juan Cala, farà una roda de premsa per a explicar la seua versió de l’incident amb Mouctar Diakhaby. Des del moment en el qual va ocórrer l’insult racista, s’ha buscat un vídeo i un àudio en el qual es puga mostrar que Juan Cala havia insultat de forma racista a Mouctar Diakhaby.

Des de la Lliga no troben l’insult

No obstant això, segons ha informat el periodista Isaac Fouto en el programa, El Partidazo de la COPE, la Lliga de Fútbol Professional ha investigat sobre l’ocorregut i ha observat totes les càmeres de l’estadi per a veure l’insult. El problema és que la lliga no ha trobat res. Per tant, no tenen proves per a demostrar que Juan Cala va insultar de forma racista a Diakhaby.

Però ahir a la vesprada, un mitjà britànic, The Sportsman, sí que va ser capaç de traure un àudio en el qual eixia l’insult racista. Des de Movistar, canal que controla les retransmissions futbolístiques en Espanya, afirmen que no han aconseguit trobar res.

Sí que és veritat que en Vamos, abans del partit entre el FC Barcelona i el Reial Valladolid, varen mostrar com Diakhaby reproduïa l’insult que va sofrir per part de Juan Cala.

Més tard, Carlos Martínez en el programa el Dia Después va confirmar que no tenien cap imatge en la qual Juan Cala insultava a Diakhaby. Des del València tenen clar que el club anirà fins al final per a defendre al seu futbolista del insult racista. Este incident causa precedent i és pioner en tota Espanya.

El València anirà fins al final per a defendre al seu futbolista

El València CF confia en el seu futbolista i té clar que va rebre un insult racista per part de Juan Cala. Per això, des del club de la Capital del Túria demanen justicia. De fet, en un dels vídeos es pot apreciar com Cala demana disculpes a Diakhaby abans que el central francés arribe a on estava ell.

Mentrestant, haurem d’esperar per a veure si apareix la l’àudio on Juan Cala insulta a Diakhaby. De moment, des de Movistar + i la Lliga de Futbol Professional han confirmat que no han pogut trobar l’àudio.