Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Lliga desvetlla part dels horaris de la propera temporada

Per Blanquinegres · 03 Juny, 2016

A poc a poc es van coneixent els xicotets detalls que han de formar la competició nacional de Lliga de cara a la propera temporada 16/17. En ella ja es perfilen assumpte de transcendència com són els ingressos econòmics i els trams d’horaris per a les 38 jornades a disputar-se, tot un pack per a l’òrgan que cuida d’este esport, l’LFP regida per Javier Tebas.

El futbol, com als anys preterits tornarà a disputar-se en quatre dies, divendres, dissabte, diumenge i dilluns, sempre i quan no coincidisca en una cap de setmana previ a una convocatòria internacional.

Els horari estipulats seran de 20:30h per al divendres, 13h, 16h, 18:15h i 20:30h per als dissabtes, per al diumenge de 12h, 16h, 18:15h i 20:30h i per últim per al dilluns l’horari de 20:30h. La novetat clara és el primer tram horari dels dissabtes amb el partit avançat a l’una de la vesprada (13h). Este horari substitueix al que ja hi havia el mateix dissabte a les 20:05h.

Com també passa, la calor de l‘estiu modificarà momentàniament els horaris adés esmentats. A les primeres jornades de calor els horaris de 18:15h, 20:30h i 22h seran a les 19h, 21h, 23h.

El VCF, de totes estes confirmacions, ja sap que mai jugarà al partit de divendres, que suposadament serà el que s’emetrà en obert. Esta mesura així apareix al dossier que la Lliga dissenya cap als teleoperadors per tal d’adquirir el seu paquet televisiu. La Lliga classifica a FC Barcelona, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i VCF com els 4 equips que no poden entrar en el futbol per obert, a més a més, els equips classificats per a competicions europees tampoc entra en este joc. Per tant, enguany fins a 8 equips es voran discriminats amb esta mesura.

Pel que també repercuteix al drets televisius, esta present temporada serà la primera en la que es comence a comercialitzar amb el repartiment equitatiu després del Reial Decret signat entre l’LFP i el Govern d’Espanya, a través del Consell Superior d’Esports (CSD). El VCF ja sap que en esta 16/17 rebrà una quantitat propera als 60 milions d’euros, vora 11 més que la passada. Però també haurà de pensar en la futura 17/18 per no perdre eixa partida econòmica destinada al rendiment esportiu, ja que per massa social el VCF compta com el 5è millor equip.