La Lliga denuncia al València per càntics i insults contra el Llevant

Per Alex Alfaro · 06 Maig, 2022

En l’última jornada de lliga disputada a Mestalla es va celebrar el derbi entre el Llevant i el València amb un resultat final de 1-1. Els de *Bordalás van dir adeu a les possibilitats remotes d’acabar la temporada a Europa, igual que el Llevant, que es va distanciar en gran manera de la permanència.

Va ser un partit amb una forta tensió en el valencianisme després que el Llevant publicara, a través de les seues xarxes socials un cartell sota el lema “Les finals es juguen per a guanyar-les”.

Tal com han publicat els companys del Desmarque, La Lliga ha denunciat al València, a través del Comité de Competició els diferents cànticss que es van produir en Estadi de Mestalla durant els 90 minuts.

Estos van ser els càntics i la resolució del comité

1. En el minut 8 de partit, uns 150 aficionats locals, situats en gol sud baix, sector Mario Alberto*Kempes, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, “que ho vengen a veure, que ho vengen a veure, això no és un porter, és una puta de cabaret”, dirigit al porter visitant.

2. En el minut 17 de partit, uns 150 aficionats locals, situats en gol sud baix, sector Mario Alberto Kempes, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 8 segons, “puto gripau el que no bote, eh”, dirigit a l’equip i afició visitant.

3. En el minut 22 de partit, estant un jugador visitant tendit sobre el terreny de joc després d’una acció del partit, uns 150 aficionats locals, situats en gol sud baix, sector Mario Alberto *Kempes, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 7 segons, “písalo, písalo, písalo”.

4. En el minut 37 de partit, i després d’una falta comesa per un jugador visitant, uns 150 aficionats locals, situats en gol sud baix, sector Mario Alberto Kempes, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, “puta Llevant, puta Llevant, lolololo loloolo, lololo”.